Reservatie

Hieronder kan u online reserveren. Om uw reservatie te verwerken heb ik enkele gegevens nodig van u en van uw kat. Hou daarom best het vaccinatieboekje van uw kat bij de hand en gelieve alle velden met * in te vullen aub.

Indien u cat suitcase kattendroomwenst te reserveren voor meer dan 1 kat, gelieve eerst onderstaand formulier volledig in te vullen met uw gegevens en de gegevens van de eerste kat. Klik vervolgens op de knop 'Reserveren'. Op de volgende pagina kan u dan de gegevens van de volgende kat invullen en doorsturen.
Reserveren voor meerdere katten samen kan enkel als die allemaal van dezelfde eigenaar zijn. Bij verschillende eigenaars gelieve dan telkens het volledige formulier in te vullen.

Na ontvangst van uw reservatie zal ik uw reservatie verwerken (binnen de 2 werkdagen) en u een mail sturen ter bevestiging met daarbij het reservatieformulier met de prijsberekening voor de gereserveerde periode. Gelieve zeker uw folder 'ongewenste mails' te controleren aangezien onze mail daar ook kan terechtkomen. (vooral bij Hotmail adressen is dit het geval!)

Op zon- & feestdagen zorgen we uiteraard voor onze hotelgasten maar op die dagen maken we geen afspraken, vandaar dat u deze dagen in de kalender niet kan selecteren. Zaterdag 12/10 zal niet beschikbaar zijn voor afspraken wegens een opleidingsdag, er is uiteraard wel toezicht voorzien voor de katten. Op zaterdag 23/05/20 zullen de afspraakuren afwijken wegens een communiefeest, meer info later.

Verlof 2019 : Kattendroom zal gesloten zijn wegens verlof van 29/11 tem 03/12/2019 - In die periode zijn we telefonisch niet bereikbaar en de mails en reservaties worden verwerkt als we terug zijn.

 Reservatieformulier
Klik hier om ons privacybeleid te consulteren
Klant naam *
Straat + nr *
Postcode+Gemeente *
Tel/GSM Klant *
Email Klant *
Aankomstdatum *
Aankomstuur *
Verstrekdatum *
Vertrekuur *
Naam Kat *
Geslacht Kat * M V
Geboortedatum Kat *
Gecastreerd/Gesteriliseerd * ja nee
Vaccin 1 - laatste jaar *
Datum Vaccin 1 dd/mm/jjjj *
Vaccin 2 - laatste jaar *
Datum Vaccin 2 dd/mm/jjjj *
Ras/Beschrijving Kat *
Naam Dierenarts *
Tel/GSM Dierenarts *
Naam contactpersoon in noodgeval
Tel/GSM persoon in noodgeval
Reservatie voor aantal katten * 1 2 3 meer
Extra info/ Opmerking
Hotelreglement gelezen en goedgekeurd *
Verificatie:
 

jQuery UI Datepicker - Default functionality

PS: er zijn ondertussen nieuwe vaccins bijgekomen die nog niet in de keuzelijst staan, gelieve deze dan te vermelden met naam en datum bij het vak 'Extra Info/Opmerking'